Om Telealarm

Telealarm er en virksomhed med stor erfaring i sikkerhedsbranchen

Vi tilbyder professionelle sikringsløsninger til både erhverv og private og skræddersyr en løsning som passer til alle behov.
Vores sortiment af elektronisk sikring, er godkendt af Forsikring og Pension, hvilket er Deres sikkerhed for kvalitetsprodukter, som lever op til alle krav og love.
 Derudover har alle ansatte i Telealarm gennemgået sikringskurser og alle teknikere er selvfølgelig certificerede AIA alarm teknikere.

For at strømline processerne i vores virksomhed og tilbyde Deres virksomhed den bedste service, benytter vi Securitas’ kontrolcentral og Securitas’ vagtservice.

Det betyder en markant kortere udrykningstid end andre vagtselskaber, samt et ensartet højt serviceniveau til vores kunder.

Sunde værdier

Telealarm adskiller sig fra resten af branchen, ved at have gennemsigtighed i alt fra kontrakter til salgs- og leveringbetingelser.

Vi ønsker at det skal være ligeså let for kunden at opsige, som det var at lave en samarbejdsaftale.

Derfor er der ingen urimelige kontraktvilkår og langt kortere bindingsperiode, samt opsigelses betingelser, end hos mange af de andre aktører på markedet.

Hos os får du ikke ”katten i sækken”. Vi lever af tilfredse kunder og gør alt hvad vi kan, for at imødekomme alle med et smil.