Alarmer

Forsikringsgodkendte alarmer

Hvis man vil forebygge indbrud er en alarm en rigtig god idé. Hos Telealarm sælger vi udelukkende forsikringsgodkendte alarmer hvilket er din sikkerhed for kvalitet.

Vi kan skræddersy en løsning som passer til alle behov og er meget fleksible uanset om det er et lille kontor eller en stor produktionshal som skal sikres.

Den teknologiske udvikling har naturligt nok også ramt sikringsbranchen hvilket betyder at alarmerne bliver mere smarte og har langt flere funktioner end tidligere.

For os er det meget vigtigt at følge med den teknologiske udvikling og tilbyde alle vores kunder, nye som gamle, de bedste og mest tidssvarende produkter.

Derfor har alle vores alarmsystemer muligheder for følgende funktioner:

  • Fotodetektor – når føleren bliver aktiveret tager den et billede af årsagen til aktiveringen. Dette billede bliver overført til kontrolcentralen samt til din telefon, så både kontrolcentralen og du har mulighed for at kontakte politiet såfremt der er ubudne gæster på billedet.
  • Applikation til smartphone som giver mulighed for til og frakobling, se hændelseslog, brugeroversigt samt meget mere. App’en er utroligt brugervenlig og kan give en ekstra tryghed og sikkerhed.
  • Trådløs panik/overfaldsalarm f.eks. som armbåndsur eller smykke.
  • Betjeningspanel med mulighed for brug af proxbrikker så kode ikke er nødvendig at indtaste.
  • Dørklokkefunktion.