Video overvågning

Videoovervågning kan have flere funktioner for en virksomhed.

Mange undersøgelser har vist at videoovervågning har en meget kriminalpræventiv effekt og kan være med til at forhindre eventuelle indbrud. Derudover kan kameraovervågning være med til at mindske svind i eksempelvis butikker. Det er ikke sikkert at de ansatte ”snyder” med vilje med kameraovervågning er det et faktum at ansatte bliver mere koncentrerede når de eksempelvis giver penge tilbage. Derfor kan investeringen meget hurtigt tjene sig hjem i mindre svind og lav risiko for indbrud.

Vi tilbyder meget fleksible løsninger når det kommer til TV-overvågning.

Vi har haft stor efterspørgsel fra mindre erhvervskunder på “stand-alone” kameraer. Dvs. et enkelt kamera, uden harddisk, som man kan tilgå fra web, smartphone eller tablet. Heldigvis har Samsung udviklet et fantastisk kamera til netop dette segment, som både fås i en indendørs og en udendørs version. Der er tilmed mulighed for at sætte et SD-kort i, så man kan lagre optagelser i et par dage.

En anden stor fordel ved disse kameraer, er at de har indbygget IR lys, hvilket betyder at de kan filme i mørke og identificere en eventuel gerningsmand.

Priserne er yderst rimelige og vi kan altid finde en finansieringsmodel som passer netop dig og din forretning.

Installation af kameraovervågning

Når man installerer kameraovervågning er der mange ting at tage højde for såsom modlys, højde, vinkel mm. og det er derfor en rigtig god idé at benytte sig af en professionel certificeret installatør til at varetage en sådan opgave.

Vi er stødt på mange kunder som tidligere har haft installeret et anlæg selv og når billederne så skulle bruges til efterforskning var de ubrugelige pga. forkert installation.

Større harddisk

Til kunder som kræver et større set up med harddisk, flere kameraer og eventuel overvågning fra kontrolcentralen har vi nogle meget attraktive pakkeløsninger.

Vi er ikke så firkantede og kan skræddersy en videopakke præcist som du ønsker den skal være. Om du vil leje eller eje er helt op til dig selv og vi kan lave pakker fra 2 kameraer og opefter.

Det er selvfølgelig muligt at tilgå billederne fra web, smartphone eller tablet, og grundet den høje kvalitet på udstyret er du sikret utroligt skarpe billeder.